Om -
Kristina Hård skriver romaner och noveller, främst inom science fiction, fantasy och skräck. Hon debuterade med sf-romanen Alba 2009 och 2016 erhöll hon Göteborgs stads litteraturpris för bästa science fiction för romanen Kleptomania. Tillsammans med Henrik Pettersson driver hon Kraxa förlag som ger ut litteratur inom fantastikgenren. Hösten -22 släpptes förlagets första utgivning, två skräck- och en science fictionroman. Sedan 2013 föreläser hon om även fantastik och undervisar på Författarskolan vid Lunds universitet.
Johan Ring är född 1978, uppväxt i Småland men bosatt i Skåne sedan 1999. Han skriver mestadels inom skräckgenren och har gett ut ett femtontal noveller i olika antologier och novellsamlingar. 2015 kom romandebuten med skräckberättelsen Fyra Minuter (MIX Förlag). Vid sidan av skrivandet spelar han bas i ett rockband och arbetar som musiklärare. Johan skriver just nu på sin andra roman.

Om Kraxa förlag

På Kraxa förlag älskar vi berättelser som lockar fantasin, ger rysningar längs ryggraden och söker svar bortom det uppenbara. Äventyret började år 2022 med förlagets tre första romaner – det handlar om gastkramande skräck, spänning och science fiction. Vi vill lyfta det svenska fantastikundret och nå ut till fler läsare, för vi tror på berättelserna och på läsarna.